About

Despre mine

Așa cum unii copii știu de mici că vor să fie pictori, dansatori sau scriitori, eu am știut că am venit aici cu o misiune, fără să am nici cea mai mică idee în ce constă. Ani de zile, căutarea acestei misiuni a rămas cumva în fundal, preocupată fiind să bifez obiectivele efemere ale unei vieții tridimensionale. Până într-o zi, când am decis că a sosit momentul să aflu care este misiunea mea aici, pe pământ.

Au urmat ani de căutări, în care am explorat diverse sisteme – reiki, shamanism, vindecare reconectivă, astrologie, yoga, terapie cranio sacrală, ani în care am întâlnit oameni extraordinari alături de care m-am format și care m-au învățat că cel mai important este să mă uit în interiorul meu și să descopăr cine sunt.

La fel cum într-o zi de primăvară am luat hotărârea ca a venit clipa să aflu care este misiunea mea, peste ani, tot într-o zi de primăvară, am conștientizat că misiunea vieții mele nu era nici ceva eroic, nici ceva spectaculos, era pur si simplu șă fiu eu însămi. Ceva ce poate părea foarte simplu, dar care a declanșat un proces complex și continuu de conștientizări, practică, disciplină, schimbări, alegeri si bineînteles, alte întrebări.

Și cum la orice întrebare Universul ne dă întotdeauna raspunsul, fie că stim să îl primim sau nu, la întrebarea cum pot fi eu însămi, cum pot redeveni eu, dincolo de condiționările și măștile acumulate de-a lungul anilor, am primit răspunsul: urmărind să fac ceea ce mă entuziasmează cel mai mult, ceea ce mă încântă cel mai tare, ceea ce-mi produce cea mai mare bucurie, iar indiciul că fac ceea ce mă reprezintă cu adevărat este emoția vie pe care o simt în tot corpul pe măsură ce acțiunea se derulează.

Două dintre lucrurile care îmi produc bucurie, care mă entuziasmează și la care simt aceeași emoție vie de fiecare dată când intru în universul lor, sunt yoga și astrologia.

 

Despre Yoga

01Yoga nu este doar fizică
Poate începe cu practicarea posturilor fizice numite asane, însă mare parte din calea numită yoga se petrece în afara saltelei și implică toate planurile – emoțional, mental, energetic, spiritual.

02Yoga este o cale
Calea către descoperirea propriului sine, a cine suntem cu adevărat dincolo de măști, conveniențe sociale, condiționări. Calea care ne duce către îndeplinirea destinului pe care sufletul și l-a ales în această viață.

03Practica yoga implică asumarea unui angajament și a unei responsabilități
Clasele de yoga nu sunt doar o altă clasă de sport. Practica yoga este un proces complex care acționează pe toate planurile și care declanșează situații în viața de zi cu zi care ne ajută să ne învățăm lecțiile și să ne rezolvăm traumele. Când pășim pe salteaua de yoga, transmitem Universului că suntem pregătiți pentru aceste experiențe și ne asumăm responsabilitatea pentru schimbările pe care aceste experiențe le vor produce în viața noastră.

Yoga&Astrologie

Despre Astrologie

01Astrologia evoluționistă transformă întrebarea din "care este zodia în care te-ai născut?" în "de ce te-ai născut în zodia respectivă?".
Într-un univers în care nimic nu e întâmplător, astrologia evoluționistă identifică motivele care determină un suflet să-și aleagă o anumită zodie în care să se nască.

02Libertate și alegere sunt cuvintele cheie în astrologia evoluționistă
Astrograma este o hartă a personalității plină de directii, de potențial și de avertismente. Conform lumii duale în care trăim, orice element din harta astrologică poate fi folosit în octava superioară, devenind o calitate, sau în octava inferioară, devenind un defect.

03Astrologia ne oferă harta vieții noastre
Modul în care alegem să navigăm pe baza acestei harți sau daca vom folosi sau nu această hartă, e alegerea noastr

04Pleacă de la ideea existenței anumitor modele comportamentale pe care le aducem din viețile anterioare
Astrologia evoluționistă nu susține o soartă dată, ea conține potențialul pe care îl avem, tendințele greșite care ne ademenesc și strategia pe care trebuie să o abordăm ca să ne fie bine.