Ce este Astrologia Evoluționistă?

Astrologia evoluționistă integrează învățăturile metafizice străvechi cu psihologia modernă. În lumina acestei fuziuni, chiar ceva atât de simplu ca “sunt născut în zodia Gemeni” capătă semnificații profunde. Simbolurile astrologice nu îți mai descriu pur și simplu personalitatea, ele îți vorbesc despre sensul existenței tale și despre provocările pe care le vei întâlni în descoperirea lui.

Astrologia evoluționistă transformă întrebarea din "care este zodia în care te-ai născut?" în "de ce te-ai născut în zodia respectivă?".
Într-un univers în care nimic nu e întâmplător, ce determină un suflet să-i aleagă o anumită zodie? Care sunt motivele pentru care o persoană se naște în zodia respectivă?

Plecând de la ideea reîncarnării, astrologia evoluționistă nu susține o sortă dată, ea este un model comportamental fluid, plin de opțiuni și riscuri – conține potențialul pe care îl avem, tendințele greșite care ne ademenesc și strategia pe care trebuie să o abordăm ca să ne fie bine.

Libertate și alegere sunt cuvintele cheie în astrologia evoluționistă. Astrograma este o hartă a personalității plină de directii, de potențial și de avertismente. Conform lumii duale în care trăim, orice element din harta astrologică poate fi folosit în octava superioară, devenind o calitate, sau în octava inferioară, devenind un defect. Fiecare planetă și casă astrologică reprezintă o dilemă care există dinaintea emiterii certificatului tău de naștere. Fiecare planetă și casă astrologică promite o posibilă soluție la acea dilemă.

Astrologia ne ridică întrebări, răspunsurile pe care le dăm sunt ale noastre. Astrologia ne furnizează harta vieții, dar cum navigăm pe baza acestei hărți, e alegerea noastră.