Consultații astrologice

 

Tipuri de consultatii astrologice:

Astrograma Natală

Răspunde la întrebarea “De ce ești aici?” ți te ajută să întelegi de unde îți vin anumite modele comportamentale, de ce ți se repetă anumite experiențe și care sunt lecțiile pe care le ai de învățat pentru a te elibera de trecutul karmic repetitiv și a putea începe să îți trăiești destinul pe care ți l-ai ales în această viață.

Date necesare: data, locul și ora nașterii (opțional).

Astrologie previzională: Revoluția Solara

Anul astrologic este cel cuprins între 2 zile de naștere. În fiecare an avem o nouă astogramă care trasează direcțiile generale și punctele de interes pentru anul care va urma. Revoluția solară te va ajuta să identifici tendințele, tentațiile și oportunitățile pe parcursul următorului an.

Date necesare: data, locul și ora nasterii (optional), plus locul în care v-ați aniversat ziua de naștere.

Astrologie Relațională

Interacțiunea dintre două persoane dă naștere unei a treia entități – cea a relației. Așa cum fiecare persoană are anumite caracteristici, și relația dintre doi oameni va avea propriile caracteristici, care se activează doar în interacțiunea dintre cei doi.  Astrologia relațională reprezintă pe de o parte analiza astrologică a compatibilitații dintre două persoane – de la structura personalității, la nevoile emoționale, modul de a gândi și a comunica, modul de a acționa -  și pe de altă parte analizează compatibilitatea fiecărei persoane cu natura relației dintre ele.

Analiza relațională se aplică la orice tip de relaționare, nu doar la cea intimă. Sunt necesare data, locul și ora nașterii ambelor persoane.

 

Pentru a programa o consultație astrologică, trimite-ți un email pe adresa iordache.carmen@gmail.com sau sunați
la 0720 423 111 .

Consultațiile astrologice se pot face în persoană, via Skype sau pot fi înregistrate. Consultația astrologică înregistrată va fi trimisă pe email în format mp3.

Durata unei ședințe de consiliere astrologică este de aproximativ 75 de minute.

Preț consultație: 200 RON.