Cursuri Ashtanga Yoga

 Studio Ashtanga Yoga

 

Joi 19.00 - 20:30 - clasă ghidată primary series, începători

 

 

Donație recomandată 25 ron/sedință, fiecare poate contribui cu cât dorește.

Locație studio - strada Toamnei nr.118, Parter, Ap. 1, Interfon 101C la ambele interfoane.

Pentru mai multe detalii, mă puteți contacta la telefon 0720 423 111 sau email iordache.carmen@gmail.com

 

Despre Ashtanga Yoga

Ashtanga Vinyasa Yoga este practica de yoga concepută de Patthabi Jois cu obiectivul de tonifiere și detoxifiere a corpului, disciplinând mintea și ajutând la conștientizarea emoțiilor. Ashtanga Yoga constă în practicarea unor exerciții fizice numite asane sau posturi, care sunt direct corelate cu respirația, fiecare mișcare a corpului fiind executată fie pe inspirație fie pe expirație.

Sincronizarea respirației cu mișcarea încălzește sângele din corp, îl curăță și îl subțiază, îmbunătățind circulația, ceea ce duce la calmarea durerilor de articulații și îndepărtează toxinele din organele interne. Toate aceste toxine sunt apoi eliminate din corp prin transpirația generată de încălzirea generală a corpului.

Posturile în Ashtanga Yoga sunt dinamic legate între ele și se prezintă sub forma unei serii de asane succesive. Spre deosebire de alte forme de hatha yoga unde poți rămâne într-o postură peste o oră, în Ashtanga Vinyasa nici o postură nu durează mai mult de un minut, accentul fiind pus pe modul de a respira.

Comments are closed.