Yoga Therapy

Odată cu sosirea toamnei, începem seminariile de terapie prin yoga, destinate tuturor celor care își doresc să-și îmbunătățească starea de sănătate și să-și rezolve diverse probleme de sănătate cu ajutorul acestei practici străvechi.

În primul seminar vom lucra cu genunchii: vom lucra la întărirea mușchilor care susțin incheietura genunchiului pentru a preveni accidentările, vom învăța un set de asane pe care le putem practica acasă și care ne ajută să scăpăm de durerile de genunchi, vom afla cauzele subtile ale afecțiunilor la genunchi și vom învăța o serie de tratamente naturiste care îmbunătățesc funcționarea genunchilor și articulațiilor.
Seminarul are loc duminică 17 septembrie, în intervalul 11:00 – 14:00, în Dorobanți, str. Roma nr.31, mansardă, scara B, apartament 6. Vă rog să vă aduceți cu voi haine lejere în care să vă puteți schimba și un prosop.
Costul seminarului este de 100 ron.

Participarea se face doar pe bază de înscrieri, la telefon 0720 423 111 sau prin mesaj privat pe Facebook sau pe e-mail iordache.carmen@gmail.com.
Numărul de locuri este limitat.

Comments are closed.