Workshop: First Stept to Ashtanga Yoga

Odată cu primăvara, am început modulele de începători, destinate tuturor celor care își doresc să înceapă să practice yoga.

Știu cât este de important să înțelegi posturile – numite și asane – și să reușești să le menții și să le legi într-o practică eficientă. Acesta este scopul modulului de începători: „First Step to Ashtanga Yoga”, ajuns la a doua serie.

Picture5

După încheierea acestui modul, vei putea să participi fără probleme la orele pe care le țin în mod obișnuit și să te bucuri de beneficiile pe care o practică susținută și corectă le poate aduce: tonifierea și detoxifierea corpului, liniștirea minții și conștientizarea emoțiilor.

Modulul de începători constă în 4 ședințe de câte o oră și jumătate, ce se vor desfășura de-a lungul a patru săptămâni, în fiecare zi de luni, începând cu 4 aprilie 2016, la orele 19.30, la Attitude Balet Studio din Str. Polonă nr. 12.

Costul total al modulului: 150 lei

Participarea se face doar pe bază de înscrieri, la telefon 0720 423 111 sau prin mesaj privat pe Facebook sau pe e-mail iordache.carmen@gmail.com.

 

Comments are closed.