Sesiuni Private

Programele de sesiuni private au fost concepute pentru:

  • persoanele ocupate, cărora nu le permite programul să participe la cursurile de la studio;
  • persoanele cu diverse probleme de sănătate, care nu pot participa la clasele normale sau care au nevoie de sesiuni de yoga special concepute pentru rezolvarea acestor probleme;
  • persoanele cu activitate sportivă intensă, care au nevoie de program de recuperare
  • companiile care doresc să ofere angajaților programe de relaxare si de îmbunătățire a capacitatilor de concentrare.

1. Private Home

Sesiunile individuale de yoga durează 1,30h și se pot desfășura la tine acasă, cu condiția ca spațiul să fie adecvat. Sunt recomandate persoanelor cu program încărcat sau cu probleme specifice de sănătate.

 

În funcție de obiectivele propuse - relaxare, corectarea posturii, rezolvarea unei probleme specifice de sănătate, înbunătățirea flexibilității,  creșterea puterii de concentrare, etc - se vor stabili:

  • stilul de yoga practicat - Ashtanga sau Hatha Yoga
  • numărul de ședințe săptămânale necesar atingerii obiectivelor.

 

2. Yoga for Sports

Dacă ești sportiv de performanță, corpul tău are nevoie de ceva care să îi susțina nivelul de energie, flexibilitate și echilibru dinamic. Yoga este o soluție minunată, care devine din ce în ce mai folosită în sport. Yoga for Sports este un program gândit pentru a crește flexibilitatea, rezistența la accidentare și forța mentală a sportivilor de performanță. Sesiunile se pot desfășura la tine la sală sau off-site.

 

3. Office Yoga

Este un program ce se adresează companiilor care doresc să ofere angajaților clase de yoga înaintea sau imediat după terminarea orelor de muncă, făra ca aceștia să se deplaseze în afara biroului. Necesită o sală de minim 12 mp, luminoasă și aerisită.

Stilul de yoga practicat și numărul de ședințe săptămânale se vor stabili în funcție de obiectivele urmărite.

Pentru detalii și înscrieri, mă puteți contacta la iordache.carmen@gmail.com sau la telefon 0720 423 111.

Comments are closed.