Tipuri de Analize Astrologice

1. Harta Natală

Răspunde la întrebarea “De ce te-ai nascut?” și te ajută să întelegi de unde îți vin anumite modele comportamentale, de ce ți se repetă anumite experiențe de viață și care sunt lecțiile pe care le ai de învățat pentru a te elibera de acest trecut karmic repetitiv și pentru a începe să îți trăiești destinul pe care l-ai ales în această viață. Este recomandată celor care își fac astrograma pentru prima oară.

2. Tranzite și Progresii

Analiza astrologică a tranzitelor si progresiilor te ajută să identifici tendințe, posibilități și oportunități care apar într-un anumit interval de timp. Analiza va include atât ce s-a întâmplat în ultima perioadă, cât si ce urmează să se întâmple pe perioada imediat următoare. Intervalul de timp evaluat variază în funcție de câte tranzite se află în desfășurare în harta analizată. Este recomandat ca analiza tranzitelor sa fie făcută după astrograma natală.

3. Harta Relocată

Ajută în luarea unei decizii în privința locului în care o persoană dorește să se mute sau dacă deja s-a mutat, analizează oportunitățile sau problemele care vor apărea în urma relocării.

4. Revoluția Solară

Anul astrologic este cel cuprins între 2 zile de naștere. În fiecare an avem o nouă astogramă care trasează direcțiile generale și punctele de interes pentru anul care va urma. Revoluția solară te va ajuta să identifici tendințele, tentațiile și oportunitățile pe parcursul următorului an.

5. Astrologie Relațională

Interacțiunea dintre două persoane dă naștere unei a treia entități – cea a relației. Așa cum fiecare persoană are anumite caracteristici, și relația dintre doi oameni va avea propriile caracteristici, care se activează doar în interacțiunea dintre cei doi.  Astrologia relațională reprezintă pe de o parte analiza astrologică a compatibilitații dintre două persoane – de la structura personalității, la nevoile emoționale, modul de a gândi și a comunica, modul de a acționa -  și pe de altă parte analizează compatibilitatea fiecărei persoane cu natura relației dintre ele. Analiza relațională se aplică la orice tip de relaționare, nu doar la cea intimă.